Sider

onsdag den 8. oktober 2014

Et nyt kapitel


Efter en sommer med hæsblæsende fart på, har efteråret langsomt men sikkert sneget sig ind på mig. Det er ikke meget tid, der har været til bloggen de sidste par måneder, og det er egentlig helt bevidst. Jeg bliver nemlig en smule solskinsrastløs, når sommeren vælter ind i stuerne og lokker mig uden for - og så bliver al indendørsnørkleri lagt lidt på hylden.

Men nu hvor solen hænger lidt lavere og vinden tager lidt hårdere fat, er der flere inde-hygge-timer at tage af. 
Den sidste måneds tid har jeg været travlt optaget af mit nye job. Ja, for jeg blev nemlig også officielt færdiguddannet cand.jur. her i september, og med det i hånden og en ansættelseskontrakt med mit navn på, har jeg kastet mig ud i et helt nyt liv. 

... Og er du vimmer, hvor er det herligt bare at have fri, når man kommer hjem. Jeg nyder virkelig at være færdig med den evindelige dårlige læsesamvittighed, og glæder mig til et efterår med tid til masser af kreativitet. Og ikke mindst til en jul, der ikke står på eksamen!

Med et lille løfte om flere (og bedre) billeder i løbet af efteråret, kommer her en lille smagsprøve på mit insta-liv fra den sidste måned.


1 kommentar:

  1. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

    SvarSlet

Fyr løs - jeg bliver altid stjerneglad for en hilsen!